operatív lízingAz Autópark Zrt. által nyújtott finanszírozási konstrukció az operatív lízing, más néven tartósbérlet.
Fontos kiemelni, hogy a hatályos törvényeknek megfelelően a cégünk által kibocsátott részletes bérleti díj számla költségként számolható el. Ez a pénzügyi megoldás előnyt jelenthet a vásárlás hosszú amortizációjával szemben.

A vonatkozó jogszabályok értelmében a bérleti díj ÁFA-tartalma visszaigényelhető.

A részletes szakmai tanácsadásunk alapján kiválasztott gépjárműveket nagybani vevőként vásároljuk meg, a piacon elérhető legalacsonyabb áron. A kizárólag az ügyfél megkeresésére megvásárolt gépjárműveket bérbe adjuk egy előre meghatározott futamidőre. A bérleti díj fizetése egyenletes, nincs kezdőrészlet* és szerződéskötési díj, így a finanszírozási költségek is jól tervezhetőek. Az ügyfél a gépjárműveket a futamidő végén visszaszolgáltatja. A visszavétel után a gépjárműveket piaci áron értékesítjük. Ezt az Autópark Zrt. közvetlenül intézi, vállalva az eladással járó feladatokat, úgymint állapotfelmérés, autó kozmetika, hirdetés, értékesítés, stb.

A finanszírozási díj számításának alapja a forgalomba helyezési költséggel növelt, és a kiegészítők értékét is tartalmazó bruttó vételár. A finanszírozási díjat egyenletes havi díjfizetést feltételezve határozzuk meg. A finanszírozási díj a bruttó beszerzési ártól, a futásteljesítménytől, a futamidőtől, az előre meghatározott maradványértéktől, valamint a felszámított ügyleti kamattól függ.

eurós törlesztés

A finanszírozás lehet forint (HUF), illetve euró (EUR) alapú. Előbbi mellett a tervezhetőség, utóbbi az alacsonyabb kamatszint szól. Eurós bevétellel rendelkező ügyfeleink figyelmébe ajánljuk eurós fizetésű konstrukciónkat, amely egyesíti a két devizanem előnyeit.

Finanszírozásba vonható valamennyi személygépkocsi és a 3,5 tonna összes gördülő súlyt meg nem haladó kishaszongépjármű. A futamidő 12 és 60 hónap között mozoghat.

*pozitív hitelvizsgálat esetén