Cégautó

Vállalati szinten gépjárművet, cégautót üzemeltetni minden esetben bonyolult adminisztrációt, többletköltséget, valamint az adott cég fő tevékenységi körétől távol eső problémák kezelését jelenti. Ez fokozottan igaz nagyobb darabszámú jármű üzemben tartása esetén.

Erre jelent megoldást a világszerte már több évtizede bevált gyakorlat, hogy a vállalatok – nagyságtól függetlenül – járműparkjuk beszerzését, finanszírozását és üzemeltetését professzionális flottakezelőre bízzák (outsourcing).

Cél, hogy ügyfeleink egy szolgáltatóval álljanak kapcsolatban, és a futamidő alatt, a gépjárművek használata során bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott probléma merül fel, úgy az autópark-kezelő telefonszámának tárcsázása után a használó azonnali segítséget kapjon.

flottakezelésA finanszírozási díjból és a teljes körű szolgáltatás vonatkozó díjtételeiből kialakuló bérleti díj egésze költséget jelent a vásárlást követő lassú amortizációval szemben. Ügyfeleink a szolgáltatásokat együtt és külön-külön is igénybe vehetik, amennyiben más finanszírozási forma mellett döntenek, úgy a flottakezelést ebben az esetben is tudjuk biztosítani.

Az Autópark Zrt. több ezer gépjárművet kezel, így a szállítók és szolgáltatók piacán kiemelt flottavásárlónak minősül. E minőségünkben magas kedvezményeket tudunk elérni, amelyet ügyfeleink felé is érvényesítünk. Hasonló előnyöket biztosít az, hogy alvállalkozóinkat rendszeresen megversenyeztetjük a legkedvezőbb díjak elérése érdekében, és az így elért kedvezményt szintén érvényesítjük a bérleti díjon keresztül.

Előnyök, melyekről a Flottakezelés menüpont alatt részletesen tájékozódhat:

–    készpénzforgalom mellőzése, alacsony költségek
–    megszűnik a forgótőke igény, javul a likviditás
–    tervezhető költségek, elszámolhatóság
–    kockázatmentesség
–    közvetlen és közvetett megtakarítások, egyszerű ügyvitel és adminisztráció
–    professzionális, szakértő segítségnyújtás
–    részletes statisztikák, jelentések, kimutatások
–    állandó mobilitás biztosítása