Flottakezelési szolgáltatásunk célja, hogy tehermentesítsük ügyfeleinket és százszázalékos mobilitást biztosítsunk részükre cseregépjármű, assistance és hozom-viszem szolgáltatásunk révén.

Nincs tovább szükség készpénzre, ha üzemanyagot vásárol, vagy a márkaszervizből hozza el megjavított gépjárművét. Nem kell hónapról-hónapra tucatnyi szolgáltató számláját ellenőrizni, gépjárműre és költséghelyre bontani, kimutatásokkal fáradni.
Ha bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott problémával találkozik, csak egy telefonhívásába kerül, és máris biztos kezekben tudhatja autóját.

Flottatervezés

Az Autópark Zrt. szakosodott munkatársai elvégzik a leendő ügyfél flotta-összetételének vizsgálatát, szakmai szempontok szerint elvégzik az autópark analízisét, mely alapján ajánlatot tesznek az optimális gépjárműpark, illetve cégautó-szabályzat kialakítására. Az ajánlattétel során figyelembe veszik a cég profilját, a gépjárművektől elvárható futásteljesítményt, a felhasználás helyét, módját, az esetleges homogenitást stb.

A kialakított ajánlat tartalmazza az ügyfelünk részére biztosított legmegfelelőbb, legkedvezőbb ár/érték aránnyal rendelkező flottát.

Kérjen Ön is ajánlatot online!