Szerződött márkaszerviz partnereinken keresztül elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat.

autópark kezelés

Karosszériamunkák

Káresemény esetén a gépjárművek javítása és teljes körű biztosítási ügyintézése szerződéses partnereinknél, illetve saját karosszéria szakműhelyeinkben történik. Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás terhére történő javítás esetén a cseregépjármű rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos szervezést, valamint az adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk.

Gumiabroncs

téli-nyári-gumicsere

Az ügyfél igényeinek és az adott gépjármű típusának megfelelő minőségű, téli illetve nyári gumiabroncs készletet biztosít az Autópark Zrt. a gépkocsikhoz. A gépjárművek megadott futásteljesítménye illetve a futamidő is indokolja a külön nyári, illetve téli gumiabroncs garnitúra használatát. Az Autópark Zrt. biztosítja az abroncsok kedvezményes árát, a gyors, pontos kiszolgálást, illetve a használaton kívüli abroncsok tárolását. Megszűnik a sorbaállás az első havas napon, hiszen ügyfeleink közösen egyeztetett időpontban kereshetik fel szerződött partnerünket, ahol soron kívüli kiszolgálásban részesülnek.